Laat je net als 12.500+ professionals inspireren!

Schrijf je in en ontvang maandelijks het laatste nieuws over de onderstaande onderwerpen:

Digitale Werkplek
Soft Skills
Projectmanagement
Leren & Ontwikkelen
Bedankt voor het aanmelden!
Oops! Er ging iets fout...
Blog

Een greep uit onze methodiektrainingen

Tegenwoordig is het voor iedereen cruciaal om voortdurend nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en up-to-date te blijven met de laatste methodieken, zowel werk gerelateerd als privé. Methodieken zijn samenhangende methoden die worden gebruikt om bepaalde doelen te behalen en zorgen voor betere samenwerking, kwaliteit en efficiëntie. Bij ExplainiT begrijpen we dit en bieden we een breed scala aan methodiektrainingen aan. In deze blog bespreken we enkele trainingen die je zullen helpen om je professionele vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Door:
Robin Leijdekkers
Datum:
5/28/2024
Leestijd:
4
min
Een greep uit onze methodiektrainingen

Projectmatig Werken

Een van onze populairste trainingen op het gebied van methodieken is de Training Projectmatig Werken. Deze training is ontworpen om je te helpen projecten effectief en efficiënt te beheren, van start tot finish. Je leert de basisprincipes van projectmanagement, waaronder planning, uitvoering en afronding. Met deze training ben je in staat om projecten op tijd en binnen budget af te ronden, terwijl je de kwaliteit van het werk waarborgt.

Lean Green Belt

De Training Lean Green Belt is ideaal voor professionals die zich willen verdiepen in procesverbetering en efficiëntie. Tijdens deze training leer je de kernprincipes van Lean en hoe je verspilling in processen kunt minimaliseren. Je elimineert activiteiten die geen waarde toevoegen, formuleert verbeterpunten en toetst aannames en verbeteringen in de praktijk. Ook ontwikkel je vaardigheden om teams te leiden bij het implementeren van Lean-methodieken en draagt bij aan het verbeteren van de productiviteit en kwaliteit binnen je organisatie.

Security Awareness

Met de toenemende dreiging van cyberaanvallen is 'Security Awareness' belangrijker dan ooit. De Training Security Awareness helpt je om een beter begrip te krijgen van de verschillende vormen van cyberdreigingen en hoe je jezelf en je organisatie kunt beschermen. Je word je bewust van het belang van informatiebeveiliging en je leert alles over veilig (online) werken. De training is bedoeld voor iedereen die in aanraking komt met inkomende en uitgaande informatie tijdens het werk.

Scrum Master

De Training Scrum Master is perfect voor diegenen die willen uitblinken in Agile projectmanagement. Scrum is een raamwerk dat helpt bij het leveren van complexe projecten door ze op te splitsen in beheersbare stukjes werk. Als Scrum Master ontwikkel je kennis vaardigheden om als facilitator te kunnen fungeren bij de implementatie en adoptie van Scrum. Deze training is bedoeld voor (toekomstige) Scrum Masters die in staat moeten zijn het gedachtegoed van de methode over te brengen.

Bij ExplainiT zijn we erop gebrand om trainingen aan te bieden die je helpen om te groeien en succesvol te zijn in je carrière. Of je nu je projectmanagementvaardigheden wilt verbeteren, processen efficiënter wilt maken, je bewustzijn van cybersecurity wilt vergroten of een expert in Scrum wilt worden, wij hebben de training die je nodig hebt. Behalve de bovenstaande populaire trainingen, bieden we nog meer Trainingen voor methodieken aan. Bekijk ons gehele trainingsaanbod op onze website.

Recente posts:

Laat je net als 12.500+ professionals inspireren!

Schrijf je in en ontvang maandelijks het laatste nieuws over o.a. Office 365, Projectmanagement, Soft Skills en Leren & Ontwikkelen rechtstreeks in je mailbox.

Bedankt voor het aanmelden!
Oops! Er ging iets fout...

Wil je meer informatie over onze maatwerk trainingen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze ervaren adviseurs, consultants en trainers helpen je graag.

Luc van der Molen
Sales Coördinator
📞 088-122 55 88
Copyright © 0000 ExplainiT | Onderdeel van INVINITIV